Telefonija - Javni poziv

Javni poziv upravičencem za vračilo vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje na območju Občine Škofja Loka. Občina Škofja Loka poziva vse upravičence do vračila vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje, da zaradi nakazila zneska vračila, predložijo zahtevane podatke!

JAVNI POZIV
upravičencem za vračilo vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje na območju Občine Škofja Loka

I.
Občina Škofja Loka, na podlagi drugega odstavka 5. člena Odloka o vračanju vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje na območju Občine Škofja Loka (Uradni list RS, št.
43/2003), poziva vse upravičence do vračila vlaganj v javno telekomunikacijsko omrežje, da zaradi nakazila zneska vračila, predložijo naslednje podatke:
- ime, priimek, naslov stalnega bivališče ter datum rojstva
- številka transakcijskega računa in ime banke, pri kateri je odprt – obvezno predložite kopijo bančne kartice. V kolikor upravičenec nima odprtega bančnega računa, lahko
predloži izjavo, da se sredstva nakažejo na račun druge osebe, s katero se je tako dogovoril ter predloži kopijo bančne kartice za ta račun. Vračilo v gotovini ni možno.
- v kolikor je upravičenec do vračila vlaganj pokojni, predložite dokaz o pravnem nasledstvu - sklep o dedovanju. V primeru, da je dedičev več, predložite še pisni sporazum med dediči (podpisan s strani vseh v sklepu o dedovanju navedenih dedičev), komu izmed njih naj se nakaže znesek vračila.
Obrazec za predložitev podatkov lahko dobite v glavni pisarni Občine Škofja Loka in na krajevnih skupnostih ter na spletni strani Občine Škofja Loka in spletnih straneh
krajevnih skupnosti.

II.
Pogoj za vračilo sorazmernega dela vlaganj je uvrstitev na seznam dejanskih končnih upravičencev in predložitev zahtevanih podatkov iz I. točke. S posameznim upravičencem
bo Občina Škofja Loka sklenila pisno poravnavo. Podpisana poravnava bo podlaga za izplačilo.

III.
Vse zahtevane podatke iz I. točke naj upravičenci do 26.09.2008 vložijo na krajevno skupnost, na območju katere so vlagali v javno telefonsko omrežje ali na Občino Škofja
Loka – v tem primeru s pripisom, na območju katere krajevne skupnosti so bila opravljena vlaganja.

IV.
Občina Škofja Loka bo pričela z vračanjem v 30 dneh od prejema zneska za vračila od Slovenske odškodninske družbe d.d. (predvidoma v oktobru 2008). Dodatne informacije dobite na krajevni skupnosti, na območju katere ste opravili vlaganja v javno telefonsko omrežje, v času uradnih ur in na Občini Škofja Loka, tel. št. 51 12 300.

Številka: 346-5/2004
Datum: 04.09.2008

Igor DRAKSLER
Ž U P A N

Kliknite tukaj za seznam upravičencev in obrazec!


Foto k novici