Dekliščina- Nadomestni termin 3.4. RAZPRODANO

»Dekleta, čaka nas nora noč! Saj veste, »vse, kar se ne sme« in kar se za dekliščino še kako spodobi!« Kulturni dom Sv. Duh, 23.2.2018.Vstopnice na Turizem Škofja Loka, gsm 051 427 827

Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je treba najti! Že res, da seksi glasbeni hiti zažgejo, ampak brez moških ne gre.

Kadar se zberejo ženske prijateljice, ni nikoli brezveznih tém – vse na tem svetu je pomembno! In ko v zanosu pogovor steče na dekliščino, moški striptiz in ‘zadnji ples’ na svobodi, hitro prebudijo levinje v sebi … in se potem, ko gre zares, enako hitro strgajo z verige…

Vroč in sočen večer se odvija v nočnem klubu, s polnokrvnimi slačifanti in spektakularno zabavo, ki jih slednjič pripelje do usodnega, nebrzdanega – jaaaaaaa!

Gledališka različica velike britanske uspešnice za vsa čutila Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zver v sebi! Vzklikanje in glasno zapeljevanje, gibko premikanje, spodbujanje, mačje priprte oči … veliko znanja in izkušenj je v tem. In prav nič modrosti.

Je pa super žurka, ki je ne smete zamuditi!
Kot da jutri ne obstaja. Sočna dekliščina do vročega konca!
Predstava traja: 2 uri 10 min in ni primerna za otroke do 12 leta.


Foto k novici